VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Wedden op paardenraces: de verschillende spelmogelijkheden


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Wedden op paardenraces: de verschillende spelmogelijkhedenEén van de meest opwindende en traditionele vorm van sportweddenschappen, is wedden op paardenraces. Die traditie bestaat in het buitenland veel meer dan in Nederland, in het bijzonder in het Verenigd Koninkrijk. Toch kun je ook in Nederland op paardenraces wedden. Daarbij kun je verschillen spelmogelijkheden gebruiken om je inzet in winst om te toveren. We bespreken de belangrijkste spelmogelijkheden van wedden op paardenraces.

Wedden op winnaar en plaats

Bij het wedden op paarden kun je het spel ‘Winnend’ spelen. Daarbij moet je voorspellen welk paard als eerste finisht. Heb je het goed, dan deel je de pot uiteraard met de anderen die dezelfde voorspelling gedaan hebben. Maar je kunt ook het spel ‘Plaats’ spelen en een paard voorspellen dat bij de eerste drie eindigt als je je kansen op winst wat wilt vergroten. Het is ook een mogelijk om beide tegelijkertijd spelen onder de noemer ‘Winnend en Plaats’. De pot wordt gedeeld door alle spelers die op hetzelfde paard hebben ingezet. Je kunt ook inzetten op twee opeenvolgende races door van beide races de winnaars te voorspellen in het spel ‘Dubbel Winnend’.

Wedden op de eerste twee paarden

Een andere mogelijk voor wedden op paardenraces, is om te voorspellen welke twee paarden als eerste of als tweede over de finish gaan. Als je het spel ‘Duo’ speelt moet je ze in de juiste volgorde voorspellen. Daarmee maak je het jezelf moeilijker dan bij het spel ‘Winnend’. Wil je het juist wat makkelijker houden, kies dan voor het spel ‘Koppel’, waarbij je enkel hoeft te voorspellen welke twee paarden als eerste finishen zonder dat de volgorde daarbij uitmaakt.

Wedden op de eerste drie paarden

Je kunt ook nog verder kijken, namelijk naar de top drie. Wanneer je het spel ‘Plaatskoppel speelt’, kies je twee van de drie paarden die volgens jou aan de finish bij de eerste drie gaan eindigen. Het maakt dat niet uit in welke volgorde ze in de top drie eindigen, als ze maar in de top drie eindigen. Daag je jezelf liever wat meer uit, speel dan het spel ‘Trio’. Daarbij moet je voorspellen welke paarden als eerste, tweede en derde over de finish gaan. In de juist volgorde dus!

Wedden op paardenraces

Je kunt jezelf dus met verschillende graden van moeilijkheid uitdagen wat betreft het wedden op paarden. Hoe moeilijker je het maakt voor jezelf, dus te beter de quoteringen doorgaan zijn. Het komt wel erg goed van pas om goed op de hoogte van paarden en ruiters die meedoen aan de race, zodat je geen blinde voorspelling hoeft te doen. Dat vergt echter wel wat onderzoek.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Wedden op paardenraces: de verschillende spelmogelijkheden Headliner: Het laatste en meeste Wedden op paardenraces: de verschillende spelmogelijkheden verzameld!