VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Zoek naar het onverwachte als je echt een buitenmens bent


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Zoek naar het onverwachte als je echt een buitenmens bent

Nu er steeds meer regels komen en die voorlopig ook niet teruggedraaid worden, heb je het als buitenmens flink lastig. Je was gewend altijd op je fiets naar kantoor te gaan en onderweg te genieten van de natuur in alle jaargetijden. Het is jammer, maar veel werkgevers staan erop dat je weer vanuit je eigen studeer- of huiskamer aan het werk gaat. Aan de andere kant biedt het ook weer mogelijkheden tot een regelmatige actieve break zonder je schuldig te voelen.

Het is niet prettig als je net je dagelijkse routine weer als vanouds hebt opgepakt en nu alweer je fiets voor een lange tijd in de schuur kunt parkeren. Daarentegen is het mogelijk om voor de afwisseling je oude loopschoenen weer af te stoffen. Als je weer je eerste trainingsrondje door de buurt maakt merk je dat de pasvorm en soepelheid van het schoeisel niet meer voldoet aan je verwachtingen die je als sportief mens hebt. Je besluit ze naar de kringloopwinkel te brengen, zodat iemand anders er nog tijdje plezier van heeft. Daarna ga je meteen op zoek naar schoenen om te hardlopen. Je verbaast je erover wat een enorme keuze je online hebt. Dat wordt nog een hele zoektocht. Gelukkig vind je op schoenen.nl op één site ook alle sportschoenen overzichtelijk bij elkaar. Dat bespaart je in ieder geval enorm veel tijd die je als liefhebber van het buitenleven beter daar kunt besteden.

Hiken

Omdat je niet altijd vol gas wilt geven op je sportschoenen kijk je meteen naar een paar flinke wandelschoenen. Als fervente hiker zoek je graag avontuurlijke routes in de wilde natuur op. Je houdt ervan om met ruige weersomstandigheden op pad te gaan. Het maakt je hoofd leeg en je houdt je conditie met zulke lange wandeltochten prima op peil. Lange tochten langs de waddenkust, het Duitse Zwarte Woud en de Ardennen zijn je dan ook niet vreemd. Je verheugt je er nu alweer op om in het voorjaar met een aantal vrienden een lang weekend naar België te gaan om lekker te wildwatervaren. De beken en riviertjes daar zijn er uitermate geschikt voor.

Buitendouche

Samen zet je dan een tentenkamp op een natuurcamping. Juist een beetje primitief spreekt je aan. Heerlijk samen bij het kampvuur zitten terwijl er een net zelf gevangen vis op ligt te bakken, dat is pas genieten. En kom je na een dag hiken en varen uitgeput weer op het kampement aan dan pak ga je natuurlijk meteen onder de aanwezige buitendouche staan. Terwijl je heerlijk ontspannen in de buitenlucht staat brengt dat je op een idee. Zo’n ontspannen waterstraal is ook ideaal voor het dakterras van je eigen appartement. Dit dakterras ligt mooi op hoogte zodat niemand je kan begluren. Een buitendouche is dan een ideale optie waardoor je als actief persoon het ultieme buitengevoel ook thuis nog even kunt verlengen. Omdat je nu veel thuis werkt is zo’n moment ontspanning onder een buitendouche een heerlijke afwisseling uit je vaak drukke en stressvolle baan.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Zoek naar het onverwachte als je echt een buitenmens bent Headliner: Het laatste en meeste Zoek naar het onverwachte als je echt een buitenmens bent verzameld!