VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Van WK kijken naar het WK beleven, zo doe je dat!


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Van WK kijken naar het WK beleven, zo doe je dat!

Je kunt natuurlijk de tv aanzetten en simpelweg een voetbalwedstrijd gaan kijken, maar je kunt het ook daadwerkelijk béleven. Zeker bij een toernooi als een WK of EK is dit ontzettend leuk om te doen. En dan hebben we ook nog eens goed nieuws; het WK staat weer voor de deur! Dit keer in het najaar omdat het in Qatar in de zomer veel te heet is om achter een bal aan te rennen. Maar ook in het najaar is het heel goed mogelijk om het WK echt te beleven in plaats van het louter kijken van een wedstrijd. Hoe je dit doet? Wij geven je top tips om de wedstrijd tot in elke vezel te voelen.

Wedje leggen?

Om een wedstrijd nog spannender te maken -mits je dit aankunt natuurlijk- kun je op voetbal wedden. Dit is ook mogelijk tijdens het WK. Je kunt dit in je eentje doen maar ook samen met vrienden. Dat laatste maakt het nog spannender, want dan gaat het niet om alleen maar een extra zakcentje te verdienen maar ook om de eer; wie van de groep is de échte voetbalkenner? Kortom, met een kleine weddenschap zorg jij ervoor dat er ook een persoonlijk gewin is en jij wellicht nóg fanatieker wordt.

Eet wortels (en worteltaart)

Ook in het najaar is er allerlei oranje lekkers te bedenken dat je kunt serveren op speeldagen. Denk hierbij lekker out of the box, van gezonde wortelen en pompoen maar ook naar oranje tompoucen, alles wat oranje is mag gegeten worden. Door niet alleen de buitenkant oranje te laten maar ook je innerlijke mens hiermee te verwennen krijg jij van alle kanten het oranje gevoel mee.

Oranjehuis

Niet iedereen zit te wachten op een compleet WK huis, maar een subtiele oranje teint kan nooit kwaad. Zeker wanneer je kiest voor warm oranje kan het ook nog eens stijlvol zijn. Zeker wanneer kinderen erbij betrokken zijn is het leuk er een creatieve- en herfstdraai aan te geven. Oranje is immers ook goed te combineren met Halloween, denk aan WK pompoenen en andere gekkigheid.
Kortom, voetbal kijken kunnen we het hele jaar door maar het WK echt beleven daar zijn wel andere zaken voor nodig. Het hoeft niet veel geld en tijd te kosten om er een waar feest van te maken, ook in het najaar. En dat geld? Dat kun je wellicht nog terugverdienen ook door het leggen van een wedje!
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Van WK kijken naar het WK beleven, zo doe je dat! Headliner: Het laatste en meeste Van WK kijken naar het WK beleven, zo doe je dat! verzameld!