VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Ondergoed voor alle sporters


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Ondergoed voor alle sporters

Als je op zoek bent naar ondergoed waarin je heel comfortabel kunt voetballen, wandelen of welke sport beoefenen dan ook, denk dan eens aan bamboe. Het is een materiaal gemaakt van een grassoort waar heel zacht garen van gesponnen wordt. Een natuurproduct, dat fijn draagt en ook nog eens zorgt voor ventilatie. Bamboeviscose is duurzaam en is het materiaal waar we meer over willen weten.

Bewuste sporter, bewust ondergoed

Als je altijd katoenen ondergoed koopt, zie je wellicht niet de meerwaarde van bamboe. Voor de productie van katoen is heel veel water nodig. De katoenplanten worden veelvuldig bewaterd, wat vooral in droge gebieden voor een watertekort kan zorgen. Bamboe heeft geen kunstmatige bewatering nodig. Het groeit ook heel snel en voor je het weet, kan het geoogst worden en verwerkt tot garen. Goed om te weten want veel bewuste sporters willen goed zijn voor de wereld.

Extreem comfortabel

Hoewel bamboe in de tuin er nu niet uitziet als een zacht materiaal, is het garen van deze plant dat wel degelijk. Een onderbroek van bamboe voelt extreem zacht aan en zit je als gegoten. Zowel dames- als herenondergoed van bamboetextiel is geschikt voor de sporter die veel beweegt. Het ondergoed blijft op zijn plek en voelt aan als een tweede huid.

Ventilerend en vocht opnemend

Bamboe als materiaal voor kleding heeft de eigenschap te ademen. Het houdt je koel in de zomer, maar voelt ook lekker warm aan in de winter. Door de absorberende werking van de stof voel je het niet als je zweet. Dat maakt dit ondergoed zeker geschikt voor de fanatieke topsporter. Maar eerlijk is eerlijk: ook als je minder fanatiek beweegt.

Niet alleen tijdens sporten

Ondergoed van bamboe zit heerlijk tijdens een potje voetbal of een rondje hardlopen. Maar ook als je ’s avonds op de bank zit, is het een lekkere onderbroek. Omdat het materiaal nog in ontwikkeling is, zie je steeds meer kledingstukken op de markt van bamboe. Dus behalve dat superzachte ondergoed, kun je ook een pyjama aanschaffen van bamboe. Of sokken, T-shirts en broeken. Eigenlijk is er geen kledingstuk dat niet gemaakt kan zijn van bamboe.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Ondergoed voor alle sporters Headliner: Het laatste en meeste Ondergoed voor alle sporters verzameld!