VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Kraamcadeaus voor echte voetbalfans: 4 tips


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Kraamcadeaus voor echte voetbalfans: 4 tips

Wat kun je een echte voetballiefhebber geven als hij/zij net vader of moeder is geworden? Natuurlijk iets dat te maken heeft met voetbal! Hieronder vind je 4 leuke en originele kraamcadeau-idee├źn, speciaal voor echte voetbalfans. Op deze manier kom jij altijd aan met een geschikt cadeau!

1. Een shirt van de voetbalclub

Een echte fan heeft natuurlijk een shirt van zijn of haar favoriete club. Als je weet voor welke club de kersverse ouder is, is het nog leuker om het shirt van die club te geven in een klein formaat. Zo kan de kleine in stijl 'meekijken' als er voetbal op televisie is. Wel een voetballiefhebber, maar geen favoriete club? Je kunt altijd nog overwegen om een shirt van Oranje te geven.

2. Houten trein met clubnaam

Houten speelgoed is natuurlijk altijd leuk om te geven. De kleine kan als hij/zij groter is naar hartenlust ermee spelen. Daarnaast is een houten lettertrein ook altijd een erg geliefd kraamcadeau. Voor echte voetbalfans kies je dan natuurlijk voor de naam van de favoriete club. Leuk om op een plankje in de babykamer neer te zetten, of gewoon in de woonkamer natuurlijk.

3. Een voetbaltas

Je kunt natuurlijk kiezen voor een teddy rugzak met naam voor de pasgeborene, maar ook een voetbaltas is erg leuk om te geven. De kleine kan zo gauw hij/zij oud genoeg is starten bij de plaatselijke club en heeft dan dus al een tas om alle spullen in mee te nemen. Tot die tijd is deze leuk om als decoratie bijvoorbeeld op te hangen aan de muur in de babykamer.

4. Een mooie fotolijst met clubembleem

Nog iets leuks voor aan de muur in de babykamer: een mooie fotolijst met het clubembleem van de favoriete club. Je kunt de fotolijst vullen met bijvoorbeeld een foto van de kersverse ouders tijdens een voetbalwedstrijd.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Kraamcadeaus voor echte voetbalfans: 4 tips Headliner: Het laatste en meeste Kraamcadeaus voor echte voetbalfans: 4 tips verzameld!