VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Je muur opfleuren in 3 simpele stappen


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Je muur opfleuren in 3 simpele stappen

Onze muur, vaak een vergeten stuk van onze woning. Toch zien we dat er steeds vaker aandacht aan wordt besteed. Ondanks dat we onze muur enkel een vaak licht kleur geven, biedt het zoveel wanneer je kiest voor leuke decoratie. Zo kun je kiezen voor een opvallende kleur, behang of echte eyecatcher in de vorm van een klok, schilderij of andere vorm van wanddecoratie. Dus heb jij een wand, die wel wat kleur of aankleding kan gebruiken, maar heb je werkelijk geen idee hoe of wat? Dan hebben wij maar liefst 3 manieren hoe jij je muur een boost kunt geven.

Poster

Niet direct het meest voor de hand liggend, maar wel efficiënt en relatief goedkoop. Waar je voor een groot schilderij al snel enkele honderden euro’s betaald, geldt dit voor een post natuurlijk niet. Je kunt ervoor kiezen een post normaal op te hangen, maar voor een optimaal effect is het mooier om ze in te lijsten. Is je muur niet helemaal glad, dan is de eerste stap dunpleister aanbrengen, zo zorg jij ervoor dat je muur effen is en geen oneffenheden heeft. Kies je er dan in de toekomst voor om toch wat anders te doen met je muur, dan kun je direct aan de slag. Een andere manier om je muur effect te krijgen, is door het aanbrengen van bijvoorbeeld een renovlies behang. Zo zorg je er relatief eenvoudig voor, dat alle oneffenheden verdwijnen.

Schilderij

Wanneer je de muur boven je bank, dressoir of ergens ander in huis wilt opfleuren, dan is een schilderij hiervoor bij uitstek geschikt. De trend van dit moment zijn dieren. Een prachtige giraffe, tijger of leeuw doet het altijd goed! Dieren toch niet helemaal je smaak? Dan zijn er tal van andere opties beschikbaar. Let wel op, dat wanneer je een schilderij ophangt, je deze in het midden hangt. Het is natuurlijk zonde, dat je hem niet goed ophangt en de stukadoor je muur moet repareren. Het is daarom verstandig eerst goed uit te meten wat het midden van de bank is. Op deze manier weet je namelijk zeker dat je het schilderij in het midden ophangt en hoef jij je niet te ergens wanneer hij goed hangt.

Behang

Wanneer je het rigoureus wilt aanpakken, dan kun je kiezen voor het behangen van je muur. Let wel op, dat wanneer je kiest voor een print het geheel niet te druk wordt. Het is daarom verstandig, wanneer je hiervoor kiest, je dit doet me de muur achter je bank of dressoir. Houd vervolgens rekening met de hoeveel accessoires die je op je kast plaatst, want anders kan het geheel al snel ontzettend druk ogen. Voor je behang kunt plakken, moet je muur wel eerst vlak zijn. Dus heb je een muur met oneffenheden, laat deze dan eerst stucen of kies voor een renovlies behang. Dit behang kun je eenvoudig aanbrengen en zorgt ervoor dat de oneffenheden niet meer zichtbaar zijn. Vervolgens kun je gaan behangen of sauzen.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Je muur opfleuren in 3 simpele stappen Headliner: Het laatste en meeste Je muur opfleuren in 3 simpele stappen verzameld!