VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

In stijl van de laatste zonnestralen genieten


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

In stijl van de laatste zonnestralen genieten

In stijl van de laatste zonnestralen genieten

De laatste dagen van de zomer zijn aangebroken. Dit betekent dat we niet alleen gaan genieten van de laatste zonnestralen, maar dat het ook een mooi moment is om de tuin onder handen te nemen. Door je tuin aan het einde van de zomer onder handen te nemen, zal deze niet meer onderhouden hoeven worden tot het volgende jaar. Dit is ideaal als je niet houdt van tuin onderhoud. Tuinonderhoud kan echter in drie makkelijke stappen. Laten we naar deze stappen kijken in dit artikel.

Verwijder het onkruid

Een mooie tuin heeft geen onkruid. Onkruid is een plant die hardnekkig terug komt tussen stenen en in het bloemenbed. Het is belangrijk om onkruid te verwijderen, omdat het de voeding uit de grond trekt die andere planten nodig hebben. Daarnaast kan onkruid enorm groot worden en de hele tuin gaan overnemen. Onkruid kan je met de hand verwijderen. Dit is echter een intensieve bezigheid en zal een hele dag kunnen duren. Onkruid moet je namelijk met de gehele wortel verwijderen. Dan komt het namelijk niet terug. Een andere manier om onkruid te verwijderen is door onkruidverdelger te gebruiken. Dit kan echter schadelijk zijn voor planten, dieren en mens. Ga er daarom voorzichtig mee om!

Snoei de planten

Naast het verwijderen van het onkruid is het ook nodig om de planten te snoeien. Sommige planten kunnen namelijk een hele tuin overnemen doordat ze gaan woekeren. Planten die dit doen zijn voornamelijk, hedera's of wisteria, oftewel klimplanten. Het snoeien van planten doe je gemakkelijk met een snoeischaar of met een kettingzaag. Bij het gebruik van een kettingzaag is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan.

Richt de tuin in

Wanneer je tuin weer op orde is is het tijd om deze in te richten. Dit kan betekenen dat je een aantal nieuwe tuinmeubels aanschaft of een nieuwe parasol laat installeren. Waar je ook voor kiest, het einde van de zomer is zeker het moment om alles te regelen. Dit komt doordat veel tuinspullen in de aanbieding zullen zijn. Een vidaxl tuinstoel zal bijvoorbeeld veel duurder zijn aan het begin van het jaar dan aan het einde van de zomer. Dit geldt ook voor de langwerpige parasol die je al een tijdje op het oog hebt. Kies er daarom voor om je tuin pas in te richten aan het einde van de zomer. Zo zal je de beste prijs krijgen!
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
In stijl van de laatste zonnestralen genieten Headliner: Het laatste en meeste In stijl van de laatste zonnestralen genieten verzameld!