VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Een nieuwe vloer? Waar moet je nu voor gaan?


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Een nieuwe vloer? Waar moet je nu voor gaan?

Een gietvloer is een hele mooie vloer. Hij past binnen bijna ieder interieur en is een hele populaire keuze deze jaren. Een hele populaire vloer om in je woning te laten leggen. Hoewel het eerst helemaal geen vloer voor in woningen was is het de afgelopen jaren toch echt een van de meest gekozen vloeren voor in je huis. In de badkamer, de keuken, de woonkamer en zelfs de slaapkamers. Deze vloer kan echt overal. Hij is egaal, naadloos, ziet er strak uit en heeft nog andere mooie voordelen. Een gietvloer kan gegoten worden in verschillende materialen. Er is dus ook nog keuze als je een gietvloer wil laten leggen. De materialen hebben hun eigen voor- en nadelen en verschillen. Zo leg je in de badkamer misschien een andere soort gietvloer dan in de woonkamer. Lees hier meer over de verschillende materialen gietvloeren en welke voor- en nadelen ze hebben.

Soorten materialen voor een gietvloer

Er zijn verschillende soorten vloeren als je een gietvloer wil laten leggen. Lees hieronder welke materialen zoal worden gebruikt en wat hun voor- en nadelen zijn.

1. Polyurethaan

Scheuren zie je in deze vloer minder snel. Een mooi voordeel. Een nadeel is dat deze vloer snel verkleurt en niet krasbestendig is.

2. Epoxy

Dit materiaal is makkelijker te vermengen met kleurpigmenten, waardoor je gekozen kleur beter tot zijn recht komt. Wel verkleurt deze vloer waarschijnlijk sneller. Voordeel van deze vloeren is echter wel dat ze makkelijker in onderhoud zijn en minder snel schoenstrepen achterlaten.

3. Troffelvloer

Dit is een hele stevige vloer, bestendig tegen slijtage en is ook vloeistofdicht. Een goede keuze voor badkamer, keukens etc.

4. Mortex

Deze vloer is waterdicht en daarom geschikt voor vochtige ruimtes, denk aan badkamers.

5. Woonbeton

Een sterke vloer die onderhoudsvriendelijk is. Goed in combinatie met vloerverwarming. Duurt wel wat langer om te leggen, maar dan heb je er jaren plezier van.

6. Cementgebonden

Vocht en vuil hebben bijna geen effect op deze ondergrond. Deze vloer is niet zo geschikt voor vochtige ruimtes. Kan afgewerkt worden met zowel mat als glans.

De kosten voor een gietvloer

Een vaste prijs valt er niet te stellen voor een gietvloer. Er zijn een aantal factoren die bepalen wat de uiteindelijke gietvloer prijs van je nieuwe vloer gaat worden. Zo is een hele belangrijke het materiaal. Welk materiaal kies je voor je nieuwe gietvloer? Het ene materiaal heeft een andere prijs dan het andere. Ook het oppervlakte dat gegoten moet worden bepaald mee aan de prijs natuurlijk. Daarnaast bepalen je wensen mee, denk aan het soort afwerking en de gewenste kleur. Ook de voorbehandeling van de vloer en de integratie van de vloerverwarming bepalen mee aan de prijs. En niet te vergeten, de kosten voor het leggen van de gietvloer hebben ook een aandeel in de uiteindelijke kosten gietvloer.

Gietvloer leggen

Ben je al overtuigd van een gietvloer? Dan kun je rond gaan zoeken naar een geschikte partij die je gietvloer voor je gaat leggen. Kies het gewenste materiaal voor in jouw woning. Dan kun je bij hun ook meteen een indicatie van de kosten gietvloer opvragen. Heb je meteen een idee van de kosten, kan je daar rekening mee houden in je budget. Een gietvloer is in ieder geval een plaatje om te zien en een hele fijne vloer om op te leven. Laat ook zo’n mooie vloer leggen!
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Een nieuwe vloer? Waar moet je nu voor gaan? Headliner: Het laatste en meeste Een nieuwe vloer? Waar moet je nu voor gaan? verzameld!