VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Dit zijn de populairste games van dit moment


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Dit zijn de populairste games van dit momentGamen, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder! Met het enorme chip tekort zijn er nog altijd hele hordes met mensen die wachten op die felbegeerde PS5 of Xbox. Omdat de drops steeds blijken tegen te vallen, zien we een levendige handel op de bekende marktplaatsen. Uiteraard ook niet zo gek. Want wanneer we gaan kijken naar de te gekke games die aan de lopende band worden uitgebracht voor de consoles, dan mogen we wel stellen dat dit absolute kunst is. Het is zo realistisch, dat je af en toe het gevoel hebt alsof je je in de echte wereld begeeft. Om je een idee te geven welke games op dit moment populair zijn, hebben we er een aantal op een rijtje gezet voor je. Het leuke aan deze games, is dat je makkelijk online een demo kunt spelen en de trailer kunt bekijken. Net als online brokers vergelijken, bepaal je dus op basis van je eigen bevindingen of het wel of niet wat voor je is.

Fortnite

Een van de populairste games op dit moment is Fortnite. Ontwikkeld door Epic Games en uitgebracht in 2017, Fortnite is een online, multiplayer shooter game. Het is een internationaal fenomeen geworden en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gespeeld. Het spel heeft twee hoofd modi, Save the World en Battle Royale. In Save the World vechten spelers samen tegen de monsters die hun wereld zijn binnengevallen. In Battle Royale strijden spelers tegen elkaar om de laatste overgeblevene te zijn.

Animal Crossing

Een ander populair spel op dit moment is Animal Crossing: New Horizons. Dit spel, ontwikkeld door Nintendo en uitgebracht in 2020, is wereldwijd een hit geworden. Spelers kruipen in de huid van een mens die leeft in een dorp omringd door antropomorfe dieren. In het spel kunnen spelers verschillende activiteiten doen zoals vissen, insecten vangen, winkelen en vrienden maken met de dorpelingen. Dit spel wordt geprezen om zijn rustgevende, stressvrije sfeer en zijn vermogen om mensen samen te brengen.

Among us

Het spel dat de wereld heeft veroverd is Among Us. Ontwikkeld door Innersloth en uitgebracht in 2018, Among Us is een online, multiplayer game waarin spelers samenwerken om taken te voltooien terwijl ze proberen te achterhalen wie de bedrieger is. Het spel is het afgelopen jaar immens populair geworden met meer dan 500 miljoen spelers wereldwijd. Het is een spel dat gemakkelijk te leren is en waarvan mensen van alle leeftijden kunnen genieten.

Veel meer dan dit

Dit zijn slechts enkele van de populairste spellen van dit moment. Omdat er elke dag nieuwe spellen worden uitgebracht, is het moeilijk om bij te blijven. Uiteraard zien we wel dat dezelfde soort games onverminderd populair blijven. Deze games blijven zich door middel van update iedere keer weer verbeteren en zijn daarom dus ook zo populair. Het fijne aan online gamen, is dat je in alle rust op jezelf bezig kunt zijn. Wanneer je even wat anders wilt gaan doen, is dit geen enkel probleem. Zo kun je bijvoorbeeld de Beste brokers Nederland met elkaar vergelijken om naast het gamen ook te beginnen met investeren in aandelen of obligaties. Kortom, mogelijkheden genoeg dus!
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Dit zijn de populairste games van dit moment Headliner: Het laatste en meeste Dit zijn de populairste games van dit moment verzameld!