VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

De beste stuctrends van 2022


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

De beste stuctrends van 2022

Nadat 2021 net als 2020 een uitdagend jaar was waarin we veel producten van Gewichtenshop.nl kochten zodat we thuis fit konden blijven, waarderen mensen hun huis en persoonlijke ruimte nu zoveel meer dan voorgaande jaren. Het is geen wonder dat de belangrijkste interieurtrends van 2022 natuurlijke stijlen bevatten die de stemming helpen kalmeren en de geest kalmeren, wat een meer ontspannen sfeer biedt. We zijn van mening dat interieurtrends voor 2022 een essentie van rust in je huis zullen creëren. Hier zijn enkele manieren waarop we denken dat gepolijste gipswanden prachtig zullen passen bij de trends van het komende jaar. Je huis laten stucen aan de hand van de onderstaande trends is daarom zeker een aanrader in 2022!

Klassiek gevoel

Spatula Stuhhi is hiervoor de perfecte keuze met zijn gladde textuur. Met slim geplaatste verlichting kun je het effect van Spatula Stuhhi versterken, omdat het licht de reflecterende eigenschappen van deze pleister verbetert, waardoor de geleidelijke beweging tussen de kleurwaarden wordt benadrukt. Het wordt geleverd in een breed scala aan kleuren, wat betekent dat je een naadloze match met je bestaande schema kunt bereiken, of een geheel nieuwe kunt kiezen, misschien zelfs een verscheidenheid aan tinten combineren om iets echt unieks te creëren.

Natuurlijk gevoel

Het maakt niet uit welk aards element je interieur inspireert van water tot bos of grind tot een zandstrand, natuurlijke tinten en texturen zijn een toptrend voor 2022. Er zijn veel manieren om een natuurlijke uitstraling te bereiken bij het gebruik van Venetian Plaster. De toepassing van Venetian Plaster creëert een multi-tonaal uiterlijk, dat textuur en richting geeft, vergelijkbaar met travertijn. Venetiaans pleisterwerk kan worden gebruikt als een statement-muur in je huis of kan worden gebruikt om richting te geven in een gang.

Dramatisch gevoel

Metallic Venetiaans gips kan een dramatisch effect creëren, waardoor de persoonlijkheid van een huis letterlijk doorschijnt. Als je interieur bewust minimalistisch is ontworpen, overweeg dan of het tijd is om de boel wat op te fleuren. Hierdoor zul je echt klaar zijn om een nieuwe start te maken in 2022, wat we na de pandemie graag allemaal dit jaar gaan doen. Ook een uitje met je vriendinnen Volendam kan hier maar zo onderdeel van zijn!

Vervang de tegels

Met onze drukke levensstijl willen we natuurlijk allemaal weinig onderhoud. Tegels zijn wat we zouden noemen onderhoudsarm, maar voegen heeft de gewoonte om te verkleuren en schimmelgroei is gemeengoed. De voegen verbreken ook een naadloze afwerking. Gepolijste gipswanden hebben echter helemaal geen voegen nodig. Dus geen onderbroken lijnen. En het beste deel? Venetiaans gepolijst gips wordt beschouwd als een levenslange afwerking, wat betekent dat je je onderhoudsarme ambitie waarmaakt. Omdat gepolijst gips op kalkbasis is, is het de perfecte oplossing voor kamers die normaal gesproken betegeld zouden zijn. Gepolijst gips is minder vatbaar voor barsten en krimpen, zelfs in vochtige omstandigheden. Als het nat wordt, zal het al het geabsorbeerde water snel laten verdampen, omdat het volledig ademend is. Om dezelfde reden kunnen gepolijste gipswanden de vochtigheid reguleren en de groei van schimmel of schimmel in de muur voorkomen.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
De beste stuctrends van 2022 Headliner: Het laatste en meeste De beste stuctrends van 2022 verzameld!