VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Aanvraag laadpalen voor particulier gebruik neemt toe


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Aanvraag laadpalen voor particulier gebruik neemt toe

De interesse voor het aanvragen van laadpalen voor particulier gebruik neemt toe. Deze beweging heeft uiteraard te maken met het toenemend gebruik van elektrische auto’s. Daarnaast biedt het kopen van een laadpaal voor thuisgebruik ook een aantal andere praktische voordelen. De zekerheid dat de automobilist altijd opgeladen onderweg kan gaan vormt het belangrijkste voordeel.
Aanvraag laadpalen voor particulier gebruik neemt toe

Waarom het beter is om de auto thuis op te kunnen laden

Het is eenvoudig uit te leggen waarom het in de meeste gevallen beter is om de auto thuis op te kunnen laden. We hoeven hiervoor eigenlijk alleen maar naar het financiële plaatje te kijken. De kosten van het gebruik van een laadpaal thuis zijn in verreweg de meeste gevallen lager dan de prijsstelling van het gebruik van een publieke laadpaal. Een ander groot voordeel van het ter beschikking hebben van een laadstation aan huis is de zekerheid dat deze beschikbaar is. Dit is bij een laadpaal aan de straat lang niet altijd het geval, mede door het snel toenemende gebruik van elektrische auto’s.

Welk laadstation is geschikt voor thuisgebruik?

Er zijn diverse laadpalen geschikt om thuis te installeren. Een blik in het aanbod roept al snel de vraag op welk laadstation het meest geschikt is voor thuisgebruik. Dit hangt deels af van de auto waarvan (nu en in de toekomst) gebruik wordt gemaakt. Er kan bijvoorbeeld de keuze worden gemaakt voor een laadpaal met een snellaadfunctie maar als de auto deze laadsnelheid niet aan kan ontstaat er juist een belemmerende factor. Daarnaast moet er gekeken worden naar de manier waarop de woning is aangesloten op het stroomnetwerk. Er kan immers gebruik worden gemaakt van een 1 fase of 3 fasen aansluiting. Deze laatste optie is de snellere optie maar ook nu is het van belang dat de auto deze functionaliteit wel kan ondersteunen. Het is dus verstandig om je hierover goed te laten informeren voordat er een keuze gemaakt wordt.

Kiezen voor een totaaloplossing bij de aanschaf van een laadpaal

Het is zeer verstandig om het installeren van een laadpaal door een professional uit te laten voeren. U kunt dan kiezen voor een totaaloplossing bij de aanschaf van een laadpaal. Bij een gespecialiseerde aanbieder als 50five wordt de laadpaal niet alleen op een vakkundige wijze geïnstalleerd maar kunt u ook rekenen op vakkundig advies. Er wordt met de kalt meegekeken welke laadpaal het beste past bij de situatie en wensen. Deze aanbieder biedt dan ook zeer veel keuzemogelijkheden in laadpalen om in de wensen te kunnen voorzien. Er kan onder andere gekozen worden voor de EVBox Elvi, de Wallbox Pulsar Plus, de Alfen Eve Single Pro-line of vele andere opties. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een laadpas bij bijna 300.000 laadpunten in Europa. De automobilist heeft hierdoor de zekerheid dat hij of zij altijd opgeladen onderweg kan.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Aanvraag laadpalen voor particulier gebruik neemt toe Headliner: Het laatste en meeste Aanvraag laadpalen voor particulier gebruik neemt toe verzameld!