VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

Aantal vluchten Schiphol herstelt zich langzaam naar het gemiddelde van voor de pandemie


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

Aantal vluchten Schiphol herstelt zich langzaam naar het gemiddelde van voor de pandemieSchiphol ziet het aantal reizigers langzaam weer oplopen naar het gemiddelde van 2019 en eerder. Het aantal vluchten wat jaarlijks mag vertrekken vanaf Schiphol ligt rond de 500.000. Ondanks dat dit aantal vaak gehaald werd in de voorgaande jaren bracht de pandemie roet in het eten. Schiphol sloot het jaar 2020 af met 227.000 vluchten. Het dieptepunt vond plaats in april dat jaar, toen er minder dan 5000 vluchten plaatsvonden. Dit stond in sterk contrast tegen de 38.000 vluchten van de maand januari.

Sindsdien is het aantal geleidelijk aan weer omhoog gegaan: ze hebben 2022 afgesloten met ongeveer 400.000 vluchten. Het kabinet sprak zich uit over de hoeveelheid vluchten en gaf aan dat ze graag een limiet van 440.000 vluchten wilden hanteren voor Schiphol in dit jaar. Schiphol hoeft zich echter niet druk te maken: de regelgeving voor het terugschroeven kan pas eind 2024 aangepast worden via Europese wetgeving.

De oplopende drukte bij Schiphol was niet alleen maar positief: door de enorme hoeveelheid reizigers en een onderbezetting bij Schiphol waren er enorme rijen. Hierdoor konden veel mensen hun vlucht niet halen. Om deze drukte te omzeilen, groeide ook de passagiersaantallen bij kleinere luchthavens, zoals Eindhoven Airport. Om te helpen bij het parkeren bij de steeds drukkere vliegvelden wordt er gebruik gemaakt van vergelijkingswebsites, zoals ParkCare waar vooraf parkeerplekken gereserveerd kunnen worden. De enorme rijen hebben uiteindelijk geen effect gehad op het groeiende aantal reizigers. Schiphol bleef ook in de maanden erna ver boven het gemiddelde van 2020 en 2021.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
Aantal vluchten Schiphol herstelt zich langzaam naar het gemiddelde van voor de pandemie Headliner: Het laatste en meeste Aantal vluchten Schiphol herstelt zich langzaam naar het gemiddelde van voor de pandemie verzameld!