VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

5 x slimme bespaartips


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

5 x slimme bespaartips

Sparen en zuinig leven kan in het begin moeilijk zijn, maar de voordelen wegen enorm op tegen de nadelen. Je zult je al snel realiseren dat je niet alles in het leven hoeft op te offeren. Het gaat erom slimme keuzes te maken waarmee je geld bespaart en die je nog meer opleveren. Dit zijn vijf tips om aan de slag te gaan met een eenvoudiger en zuiniger levensstijl:

1. Ga kleiner wonen
Hoeveel geld besteed je aan het verwarmen of koelen van een extra ruimte in je huis? Kun je met minder leven? Kijk of je kunt verhuizen naar een andere provincie of zelfs een ander land waar je meer kunt besparen op woonuitgaven.

2. Zoek goedkopere alternatieven

Er zijn genoeg manieren om geld te besparen en toch van het leven te genieten. Zelf koken en fietsen in plaats van autorijden bijvoorbeeld. Of goedkoop laminaat in plaats van een dure houten vloer. Je kunt ook een nieuwe hobby zoeken, zoals hardlopen, fietsen of wandelen. Deze hobby's geven een gevoel van voldoening en kosten niet veel geld.

3. Ga nooit winkelen zonder een lijstje

Als je boodschappen gaat doen, zorg er dan voor dat je altijd een lijstje bij je hebt om te voorkomen dat je te veel uitgeeft aan onnodige artikelen. Als je je boodschappen voor de hele week inslaat, koop dan alleen wat nodig is.

4. Koop geen dingen impulsief

Als je iets wilt kopen, vraag je dan af of je het echt nodig hebt, of dat je ervoor kunt sparen. Wat ook kan helpen, is het artikel terugleggen en eerste een noodzakelijke boodschap doen voordat je er weer naartoe loopt. Als je het dan nog steeds wil, kun je het kopen.

5. Koop waar mogelijk in bulk

Wist je dat als je producten in grotere hoeveelheden koopt, de prijs met een aantal procent kan dalen? Probeer daarom vaker in bulk te kopen en artikelen aan te schaffen wanneer ze in de aanbieding zijn. Ga er niet meer van gebruiken omdat ze zo goedkoop waren, maar houd de gewone hoeveelheid aan.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
5 x slimme bespaartips Headliner: Het laatste en meeste 5 x slimme bespaartips verzameld!