VOORPAGINA
ALLE SITES
INLOGGEN
REGISTREREN
SUGGESTIES
FORUM

5 badkamertrends van 2023


NL sectie's:
- Wereld
- Buitenland
- Binnenland
- Sport nieuws
    - Voetbal nieuws
    - Formule 1 nieuws
    - Wielrennen
    - Ajax nieuws
    - Feyenoord nieuws
    - PSV nieuws
- Economie
- Wetenschap
- Showbiz/Media
- Computer nieuws
- Gaming nieuws
    - PS4 nieuws
    - PS3 nieuws
    - Xbox One nieuws
    - Xbox 360 nieuws
- Hardware nieuws

5 badkamertrends van 2023Het is de ruimte waar we onze dag starten en waar we een lange dag eindigen. We hebben het over de badkamer, tegenwoordig is het meer dan alleen een functionele ruimte in huis. In 2023 zien we een aantal trends die terugkomen van afgelopen jaren, maar ook nieuwe trends. Het kan uiteindelijk hét verschil maken tussen een gewone badkamer of een luxe badkamer waar jij lekker in kan ontspannen na een lange dag. In dit artikel bespreken we vijf trends van dit jaar, van groen in de badkamer tot vrijstaande baden. Lees gauw verder om meer te ontdekken!

Natuurlijke materialen

Wat we veel terugzien dit jaar is het gebruik van natuurlijke materialen. We willen af van de standaard wastafel van keramiek en spaanplaat kasten, maar willen juist een design badkamer. Dit creëer je door veel gebruik te maken van natuurlijke materialen. Enkele voorbeelden zijn gebruik van natuurlijk hout, marmer en leisteen. Deze materialen geven een warme en rustgevende uitstraling en gaan ook nog eens jarenlang mee.

Inloopdouches

Een trend wat we al enkele jaren zien maar nog lang niet op zijn terugloop is, is de inloopdouche. Het is een trend die ook dit jaar weer aanwezig is, omdat ze ruim zijn en een moderne uitstraling hebben. Bovendien is een inloopdouche heel praktisch en makkelijk in onderhoud. De rail van je douchecabine boenen is met een inloopdouche verleden tijd!

Groen in de badkamer

Sinds de pandemie hebben we veel meer groen in huis gehaald. In 2023 breidt deze trend zich uit naar de badkamer. Planten brengen (letterlijk) leven in een ruimte en hebben een luchtzuiverende werking. Als je van plan bent om planten in de badkamer te plaatsen is het belangrijk om te weten dat je planten neerzet die goed tegen vocht kunnen, populaire voorbeelden zijn de varen, de sanseveria en de alocasia. Waar je nog wel rekening mee moet houden is dat je ze in een pot plaatst die geschikt is voor vochtige ruimtes.

Zwarte kranen en douches

Zwart is de nieuwe trendkleur voor badkamer accessoires. Niet alleen je zeeppompje en doucherekje, maar ook de kranen en douches. Ze zijn niet alleen trendy, maar passen in bijna elke badkamerstijl. Het zwarte design geeft een strak, modern uiterlijk en geeft de badkamer een stijlvolle uitstraling.

Vrijstaande baden

Als je na deze tips nog ruimte in je badkamer over hebt, dan is dit misschien wel de tip voor jou. Een vrijstaand bad zal in 2023 steeds populairder worden. Het is een perfecte manier om een statement te maken en is te verkrijgen in verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Met een vrijstaand bad creëer je een ontspannende en luxe bad ervaring.
 Persoonlijke sites:
Geen persoonlijke sites

Actueel Nieuws:

Voetbal nieuws:
Eredivisie:

Voetbal nieuws:

Overige Sporten:

Gaming:

Politiek:

Bedrijven:

Computer, Gadgets & Internet:

Algemeen Nieuws:

TV / Media / Muziek:

Landen / Gebieden:

Provincies:

Steden:

Steden buitenland:

Overige Subsectie's:

En verder...
Copyright © 2001-2023 - Headliner.nl - Content & Design: Splendense - cookie instellingen
5 badkamertrends van 2023 Headliner: Het laatste en meeste 5 badkamertrends van 2023 verzameld!